MOBILE DEVICESMORE LISTENING OPTIONS LISTEN HERE CHAT ROOM SCHEDULE FACEBOOK TWITTER

Shoutcast and Icecast hosting
Current time:

Den nylige reemergence af adidas

The latest events in here.

1 postPage 1 of 1

Den nylige reemergence af adidas

Postby Picenidaoewm » 26 Jan 2018 08:27 am

Desuden kan de med øje for bærbarhed let notere den varierede brug af den nostalgiske model. Det begreb kommer i opfyldelse med adidas Forum Mid "Python" Cream / White. Modet i en off-white reptilian øvre, følger denne model i tråd med Pusha T collaben, men opretholder dog forskel med sin underskrift øverste rem og lagdelt overdel.

Den nylige reemergence af adidas Forum Mid er en velkommen af mange. I sidste ende er det nødvendigt at formulere deres egen adiTUFF-teknik, Adidas sko da bordtennisstøvler og sko skal udholde bumser og blå mærker, og de er under meget mærkbare. Dette hjælper med at forhindre slid, hovedsagelig i bunden, og udvider dermed levetiden i sneakeren .

Selvom adidas Originals fortsætter med at genoplive din eftertragtede livsstilsmodel gennem hele Spring 2017 sæsonen ved hjælp af tilføjelsen af den specifikke NMD R2 i til lineupen, er de stadig ved at tinkere, mens de bruger debut adidas NMD R1. Denne nye NMD Heel Graphics Pack viser en helt ny konstruktion, der har en Kurim-lignende gummibelagt overlay rundt på hælpanelet sammen med forstærkede vektorer, der indfører beskyttende bånd i din fold.

1 postPage 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

We use cookies to remember your preferences the same as most websites! See our Privacy and Cookies Policy for more info. Log in to remove this notice.